Kırkışla Günay Kora Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, milli değerlere bağlı, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştırma, sorgulama, düşünme, problem çözme ve karar verme becerilerini geliştirmiş, yaşam boyu öğrenen, insan haklarına saygılı, duyarlı, dürüst, iyi ahlaklı nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve devrilerini benimseyip hayata aktaran, bilim ve teknolojinin olanaklarında en iyi şekilde yararlanan, insan değerlerinin ön planda tutulduğu, üretken, aldığı ile yetinmeyen, sorumluluklarının bilincinde, sağlıklı, saygılı, çalışkan ve vatanını seven bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Sbs de 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 4 öğrencimiz Cihanbeyli Anadolu Lisesini, 1 öğrencimiz Konya Erbil Koru Anadolu Lisesini, 1 öğrencimiz Cihanbeyli Sağlık Meslek Lisesini, 2 öğrencimiz Cihanbeyli SAFB Anadolu Teknik Lisesini, 5 öğrencimiz Cihanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanmıştır.

Saatler: 08:30 - 15:15
Isınma: Kalorifer